Partners

Detta är ett axplock av våra partners. Samarbeten som vi tror på och vill hjälpa via vårt stora kontaktnät.

SportAnalys

SportAnalys är ett dotterbolag till TeamFysiq. SportAnalys jobbar med fys- och funktionstester av idrottare, träningsverksamhet, konsultverksamhet inom träning och friskvård, samt försäljning av tränings- och rehabiliteringsutrustning. Kontakta oss gärna om du vill göra en sportanalys.  

Actic

TeamFysiq har ett nära samarbete med Actic gym, eftersom vi är grannar är kopplingen stark mellan behandling och träning.

Besök Actic

Windfree

Alla som cyklar, springer, åker båt eller bara vistas ute när det blåser vet hur tröttande det kan vara med det ständiga vindbruset i öronen. Nu finns ett sätt att ta bort det – men ändå höra omgivningen klart.

Besök Windfree

Team Friman

Team Friman är ett nystartat kanotteam bestående av bröderna Albert och Fredrik Friman, 20 och 23 år. Tillsammans har teamet meriter med flertalet medaljer från SM och Nordiska mästerskap, och har representerat Sverige och landslaget på både världscup, junior-EM, junior-VM och U23-VM. Syftet med teamet är att möjliggöra och optimera en långsiktig satsning mot VM samt OS 2020 och 2024. TeamFysiq är en del i teamets satsning mot framtida segrar. 

Fredrikshof IF CK

TeamFysiq samarbetar med Sveriges största cykelklubb, Fredrikshof IF CK. Vi erbjuder medlemmarna behandling och träning till förmånliga priser på våra kliniker. 

Besök Fredrikshof IF CK

TeamFysiq Tulegatan

Tulegatan 43

113 53 Stockholm

08-30 20 25

Måndag–fredag 8.00–17.00

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Twitter Ikon
  • Vit YouTube Ikon

TeamFysiq Solna

Svetsarvägen 15

171 41 Solna

08-30 20 25

Måndag–fredag 8.00–17.00

Prenumerera på vårt nyhetsbrev