Personliga Tränare

Välkommen till TeamFysiqs nya träningsanläggning på Tulegatan 43 i hjärtat av Vasastan. Hos oss integreras personlig träning med naprapati för att ge dig som kund högsta kvalitet på de tjänster vi levererar.  Vår personal har mångårig och gedigen erfarenhet från arbete med elitidrottare på högsta nivå. Tillsammans kommer vi att hjälpa dig att förverkliga dina önskemål. 

Hos oss tränar du med egen tränare på förbokade tider utan vare sig bindningstid eller medlemsavgift. Det du betalar för är välplanerade, organiserade och ibland tuffa träningspass eller kanske bara ett besök hos oss för att röra på sig för ökat välbefinnande. Vår uppgift är att tillsammans med dig nå dina målsättningar, samt att överträffa dina förväntningar.

Varmt välkomna!

Dela 0

Personliga Tränare

Line Bialik
Lic. Personlig Tränare, Leg. Naprapat
Med stor erfarenhet av ishockey, bred erfarenhet av andra idrotter och fysisk träning med både hel och skadad kropp kombinerat med en gedigen personlig tränar- och naprapatutbildning.
Kristina
Naprapat & Lic. Personlig Tränare
Lic. personlig tränare, crossfit level-1 tränare och naprapat Kristina har lång träningserfarenhet och tävlar aktivt inom crossfit. Hon kan hjälper dig med allt från rehab, styrka till högintensiv träning.