Naprapater

Pelle på TeamFysiq
Legitimerad Naprapat
Arbetar på kliniken i Solna Business Park. Per har jobbat som naprapat sedan 1997 och drivit kliniker i Sverige och Norge. Har jobbat som naprapat för Alpina skidlandslaget i 14 år och har deltagit i medicinska team på VM samt OS. Uppfinnare av den reglerbara klätterställningen SpineBox för rehabilitering och träning. Har hand om försäkrings- och företagsavtal. Driver TeamFysiq och SportAnalys.
Fredde på TeamFysiq
Legitimerad Naprapat
Arbetar på Tulegatan. Jobbat som naprapat sedan 1997. Har arbetat med ishockey på elitnivå i 14 år inom AIK och Tre Kronor där han bland annat varit med på två VM turneringar och OS i Sydkorea. Han har även tre All Star matcher samt arbetat med Vancouver Canucks. Driver TeamFysiq och SportAnalys.
Kristina
Naprapat & PT
Kristina arbetar som naprapat och personlig tränare på Tulegatan och i Solna. Som naprapat söker hon efter orsaken till besvären, genom en grundlig undersökning för att hitta korrekt diagnos. Tillsammans med kunden sätter hon upp en behandlingsplan för ett optimalt resultat. Utöver naprapati erbjuder hon även personlig träning som anpassas efter behov och målsättning. Kristina är utbildat naprapat på naprapathögskolan, personlig tränare och crossfit level-1 tränare.
Line på TeamFysiq
Legitimerad Naprapat
Arbetar som naprapat och personlig tränare på Tulegatan med specialintresse axlar och knän. Som personlig tränare kan hon erbjuda träning till alla individer både med och utan skador där träningsupplägget anpassas efter kundens behov och mål. Hon är hockeyspelare på elitnivå. Har varit kapten i Norska damhockeylandslaget. Har 5 SM guld och 3 Guldpuckpriser, som norges bästa hockeyspelare, på meritlistan. Spelar nu i AIK ishockey.
Jon på TeamFysiq
Legitimerad Naprapat
Jon arbetar som naprapat och personlig tränare vid kliniken på Tulegatan och Solna. Han har tidigare jobbat för AIK Hockeys A-lag med skadehantering och rehabilitering. Jons specialintressen ligger inom rörlighet och skadehantering och han är extra duktig på axlar och knän. Han är vidareutbildad inom bl.a. dry needling, el-akupunktur och kinesiotejpning och är även utbildad ishockeytränare. Jon brinner för träning och utövar själv regelbundet CrossFit.
Marika på TeamFysiq
Naprapat
Marika jobbar på kliniken i Solna och på Tulegatan, hon brinner för att hjälpa människor till ett friskare liv. Hon har ett stort intresse för träning och hälsa och har under hela sitt liv varit mycket aktiv inom idrott, tidigare som gymnast och numera som gruppträningsinstruktör. Marika jobbar med ett holistiskt synsätt till hälsa och älskar detektivarbetet som naprapati innefattar för att hitta orsaken till kundernas smärtproblematik. Marika är även utbildad i dry needling, NeuroKinectic therapy samt är massageterapeut.